Si funksiononte agjentura greke në Shqipëri? (Video)

“Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema, tregon se si funksiononte agjentura greke në fillimet e shtetit shqiptar.

Lajme

20/11/2016 00:10

Kush ishte kreu i saj, Vasil Shahini? Cili ishte roli i Jorgji Bollanos dhe agjentëve deputetë në jug të vendit në vitet ‘20? Cilat ishin aksionet e Jani Diamantit dhe Bollanos tjetër?

Ndiqeni të plotë dokumentarin qe sjell dokumente ekskluzive për agjenturën armiqësore të Greqisë. /Top Channel./

YouTube player