Të Infektuar: 58.687

Të Shëruar: 51.337

Të Vdekur: 1.471

Shtyhet për shtator “DAM Festi”

19:05 | 16 Mars 2020

Është shtyrë edicioni i 15-të i “DAM Festit”, i paraparë prej datës 24 deri më 28 mars dhe më 6 e 7 prill.

Në një njoftim nga organizatorët thuhet se kjo është bëhet për shkak të kufizimeve dhe masave që ka marrë Qeveria e Kosovës pas shpërthimit të koronavirusit në vendin tonë.

Festivali për jubileun e 15-të të DAM-it pritet të mbahet në shtator.