Shtirej si pacient, i propozon martesë të dashurës infermiere (Video)

Joseph Elkins nga Arizona e Shteteve të Bashkuara, është shtirë si pacient dhe në bashkëpunim me stafin e spitalit, e ka befasuar partneren e tij Shannon Bingham.

Lifestyle

07/11/2017 01:21

Infermieres i është thënë se duhet të shkojë shpejtë në sallën e emergjencë, ku ishte shtrirë një pacient dhe i nevojitej intervenim urgjent, transmeton Telegrafi.

Me të parë se kishte përpara të dashurin, ajo është shtangur, por më pas u gëzua kur ai u ngrit dhe i propozoi për martesë.

Kjo ngjarje ka ndodhur para dy vitesh dhe ata janë martuar brenda disa muajsh, ndërsa që tani ka nisur të përhapet në internet.

YouTube player