Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Shtëpia ku qëndronte Brad Pitt dhe Jennifer Aniston shitet për 32.5 milion dollarë

11:51 | 11 Gusht 2020

Shtëpia në të cilën dikur jetonin Brad Pitt dhe Jennifer Aniston si çift i martuar është shitur.

Ish-çifti u martuan në vitin 2000 dhe blenë rezidencën Beverly Hills në 2001 për 13.5 milion dollarë, raporton ‘The Wall street journal’.

Pitt dhe Aniston shitën shtëpinë në 2006, një vit pas divorcit të tyre, për rreth 28 milion dollarë, sipas librit Wallace Neff: Master Architects of California Southern 1920-1940 .

Vitin e kaluar, rezidenca 12,000 metra katrore doli përsëri në treg për 56 milion dollarë, ku vazhdoi të binte çmimin. Gjatë një viti më vonë, Los Angeles Time  po raporton se shtëpia është shitur për 32.5 milion dollarë në një marrëveshje jashtë tregut. /Lajmi.net/