Shtatëvjeçarja gjuan me snajper, shikoni reagimin e saj kur godet në shenjë (Video)

Edhe pse është vetëm 7 vjeçe, Lily, mund të konsiderohet pa frikë si një nga snajperistet më të mira.

Bota

03/12/2016 19:15

Lily së bashku me babain e saj dhe vëllain e vogël kishin dalë për gjueti, dhe përmes kësaj videoje shihet se si 7 vjeçarja rri për një kohë të gjatë e fokusuar tek snajperi i saj, deri sa më në fund gjuan dhe godet në shenjë, duke vrarë një dre, transmeton syri.

Pasi arriti qëllimin e saj reagimi i vogëlushes ka qenë i paparë. Kjo video është parë mbi 2 milionë herë dhe reagimi i publikut ka qenë i mahnitshëm.

YouTube player