Shtatë ide për një kopsht magjik

Kopshti është vendi më i mirë për t’u relaksuar, qëndrimi në kontakt në natyrën ju bën të çmoni të thjeshtën dhe gjërat e mira në jetë.

Lifestyle

11/11/2017 08:34

 

Nëse keni pak kopsht në shtëpinë tuaj dhe dëshironi ta transformoni në vend magjik dhe të bukur, siç zakonisht e shihni në TV, ne do t’ju ndihmojmë duke ju treguar disa ide të thjeshta dhe kreative për t’i realizuar, shkruan lajmi.net

Nuk ka rëndësi mosha që keni, nga që ky stil i përshtatet çdo vendi dhe do të jetë pjesa e preferuar për ju dhe për të gjithë që ju vizitojnë.

Lule
Seven ideas for a magical garden (4)

Kocka prej guri
Seven ideas for a magical garden (3)

Ulëse
Seven ideas for a magical garden (7)

Gurë
Seven ideas for a magical garden (6)

Lëkundëse
Seven ideas for a magical garden (5)

Statuja
Seven ideas for a magical garden (2)

/Lajmi.net/