Shqiptarët në Shkupin e vitit 1951

17:54 | 31 Korrik 2019

Fotografitë e bukura nga Shkupi i vitit 1951 tregojnë realitetin e mirë shqiptar në këtë qytet.

Shkupi ndër vite është tronditur nga plot ngjarje makabre por gjithmonë shqiptarët e Shkupit kanë gjetur prehje dhe bashkëjetesë. E njëjta ndodhë edhe sot.

Në këto fotografi të sjella nga Albanian Historical Society shihet jetesa e tyre në atë periudhë, konkretisht shihen shqiptarët në tregjet e Shkupit.

Publiée par Albanian Historical Society sur Jeudi 25 juillet 2019