Shqiponja shqiptare theu rekordin botëror në Dubai (VIDEO)

Shqiponja ateroi! Dhe çfarë udhëtimi i mrekullueshëm ishte. Shikojeni se si qielli duket mbi Dubai, duke filmuar pamje të mahnitshme. Shqiponja Perandorake është e sojit i cili ka prejardhjen nga europa juglindore, duke thyer një rekord botërorë pasi fluturoi nga maja e ndërtesës më të lartë Burj Khalifa.    

Fun

14/03/2015 16:08

Shqiponja ateroi! Dhe çfarë udhëtimi i mrekullueshëm ishte. Shikojeni se si qielli duket mbi Dubai, duke filmuar pamje të mahnitshme. Shqiponja Perandorake është e sojit i cili ka prejardhjen nga europa juglindore, duke thyer një rekord botërorë pasi fluturoi nga maja e ndërtesës më të lartë Burj Khalifa.

 

YouTube player