Shqipëria marrëveshje me NATO-n për kontrollin e hapësirës ajrore

19:04 | 13 Prill 2016

Ilustrim

Qeveria e Shqipërisë miratoi marrëveshjen me aleatët e NATO-s për patrullimin e hapësirës ajrore të vendit tonë.

Marrëveshja ishte një propozim i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe është kaluar nga Këshilli i Ministrave në mbledhjen e kësaj të mërkure.

“Këshilli i Ministrave vendosi miratimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Komandës Supreme të Fuqive Aleate në Europë (SHAPE), për patrullimin e hapësirës ajrore të Republikës së Shqipërisë”, thuhet në faqen zyrtare të Qeverisë.

1460566626qeveriaaa