“Shqetësuese” – Zeka: Replika e menjëhershme e pushtetit ndaj çdo shqetësimi që ne adresojmë është shqetësues

Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane, Zeka, i cili ka disa ekspertë që zyrtarë qeveritarë po reagojnë sa herë që thotë diçka tjetër përfaqësues i asociacioneve të biznesit. “Diçka që po duket se është, e pakon në vështrimin tim, shqetësues, është ky replikimi i menjëhershëm të cilin e bëjnë zyrtarët më të lartë të shtetit që…

Lajme

01/04/2024 23:25

Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane, Zeka, i cili ka disa ekspertë që zyrtarë qeveritarë po reagojnë sa herë që thotë diçka tjetër përfaqësues i asociacioneve të biznesit.

“Diçka që po duket se është, e pakon në vështrimin tim, shqetësues, është ky replikimi i menjëhershëm të cilin e bëjnë zyrtarët më të lartë të shtetit që nuk është përfaqësues i asociacioneve të biznesit të tyre”, ka thënë Azemi në Rubikon të Klan Kosova.

“Nuk jemi këtu për këtë lloj-tjetrit, për të rikujtuar ministrin, ai është në pushtet që tre vjet. Real ne jemi këtu, disa prej nesh për një dekadë merremi me çështjet e problemeve ekonomike, dhe detyrat tona janë që të marrin parasysh dhe t’i adresojmë adresat e duhura, të cilat janë ballafaqohen, në sektorin e parë, ndërmarrjet e tyre private”. .