Të Infektuar: 9274

Të Shëruar: 5190

Të Vdekur: 296

Shpenzoi mijëra dollar për tu dukur si ‘Barbie’ kukulla, dështon keq

14:00 | 10 Gusht 2019

Kylie Jenner është e famshme për mbushje të plotë të buzëve – kështu që jo shpesh dëgjon dikë të thotë se buzët e saj janë të vogla.

Por mesa duket për Tamara Tulum një prezantuese televizive buzët e saj janë të vogla. Në vend të kësaj, ajo preferon buzën e “Barbie Bratz”.

Sa më të mëdha aq më mirë, për këtë arsye ajo ka marr më shumë se 10 produkte kozmetike në buzët e saj, në vitet e fundit.

Tamara 22 vjeçare nuk i ka pasur gjithmonë buzët “XL”. Por gjatë viteve të fundit, ajo i kishte injektuar buzët e saj në shumë raste. Duke e bërë këtë, ajo kishte arritur të ishte në qendër të vëmendjes.

Ajo tha “më pëlqejnë kështu dhe marr komplimente gjatë tërë kohës”.  Më kanë kushtuar shumë por ia ka vlejtur çdo shpenzim për to.