Shoqëria Civile nesër marsh paqësor, kundër dhunës në Kuvendin e Kosovës

Shoqëria Civile do të organizoj nesër një marsh paqësor për të kërkuar qetësim të situatës politike në vend, duke kërkuar të mos ketë dhunë në seancën e nesërme të Kuvendit të Kosovës.

Lajme

22/10/2015 15:51

Drejtori Ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kyreziu tha se nesër marshi do të jetë paqësor dhe bëri thirrje për skenën politike që të kontribuojë në zgjidhjen e situatës përmes dialogut dhe assesi përmes dhunës.

Kryeziu tha se pa ndryshim të qëndrimeve nga palët nuk është dashur të thirret seanca, mirëpo ai shpreson që seanca e nesërme do të zhvillohet pa dhunë dhe pa përdorimin e mjeteve të ndaluara me ligj.

Në këtë marsh që do të fillojë ora 11:00, të gjithë protestuesit do të kenë nga një çadër të bardhë, duke simbolizuar kështu paqe dhe qetësi.