Shkon në market dhe i merr patat e vogla pas tij (Video)

Një ngjarje mjaft qesharake ka ndodhur në Kinë kur një njeri i ka marrë patat e tij të vogla në një market.

Fun

24/06/2018 17:31

Videoja më poshtë tregon një pronar krenar që mori patat e tij për një shëtitje në një nga qendrat tregtare në provincën kineze të Chongqing, transmeton lajmi.net.

Njeriu me sa duket vendosi të shkonte në një market dhe nuk mund të linte patat e tij të sjellshëm në shtëpi. Kur pronari urdhëroi tre patat e tij  të “bien në përputhje,” ato të gjitha iu bindën. /Lajmi.net/