Shkëlqimi i Ritës

Mbrëmë në Londër u mbajt party e kompanisë Rimmel “180 Years Of Cool”, kurse ylli kryesor ishte Rita Ora. Këngëtarja 22 vjeçare u paraqit në këtë party pas debutimit të saj si imazhi reklamues i kësaj kompanie. Mori vlerësime jashtëzakonisht pozitive.

ShowBiz

11/10/2013 12:15

Mbrëmë në Londër u mbajt party e kompanisë Rimmel “180 Years Of Cool”, kurse ylli kryesor ishte Rita Ora.

Këngëtarja 22 vjeçare u paraqit në këtë party pas debutimit të saj si imazhi reklamues i kësaj kompanie.

Për veshjen e saj, Rita mori vlerësime jashtëzakonisht pozitive nga mediat britanike.

 

Rita po vjen, Rita po vjen

 

Jemi tri shoqe, shkojmë te posta, presim partizanët… Rita Ora, Kate Moss dhe Georgia May Jagger.

 

Jeho këngë, jeho…

 

Hot Right Now