Shikoni momentin kur shqiponja lufton me dronin |VIDEO|

 Si duket shqiponjat kanë gjetur një mënyrë më të mirë për përdorimin e dronëve atë si thasë për goditje. Këtë e përjetoi Adam Lancaster kur një shqiponjë e gjerë rreth 2 metra e hodhi për tokë dronin e tij.

Fun

12/08/2015 16:57

Lancaster një drone-fotograf amator i cili jeton në Melbourne të Australisë, se ishte duke fotografuar me dronin e tij, kur papritmas në një moment një shqiponjë e goditi dhe droni i tij ra për tokë i shkatërruar.

Shqiponja u zhduk menjëherë, por u shfaq më vonë – si duket ishte e interesuar të shihte se a kishte rënë për tokë droni’ rrëfen Lancaster.

 

YouTube player