Shikojeni magjinë e Messit (Video)

Lionel Messi ka arritur të tregojë edhe një herë magjinë e tij, duke e kaluar pothuajse tërë fushën e Eibarit në takimin e sotëm.

Sport

14/03/2015 23:49

Messi ishte në një formë të madhe në përballjen e sotme kundër Eibarit të cilën Barcelona e fitoi me rezultat 2-0 falë dy golave të shënuara nga argjentinasi.

Sidoqoftë, përpos dy golave, ajo që ka rënë më shumë në sy në këtë takim është magjia e Messit.

Ai e mori topin më larg se gjysma e fushës dhe arriti të kalojë një numër të madhe të lojtarëve të Eibarit, duke arritur deri te zona e tyre për të pasuar më pas te një bashkëlojtar.

Ky driblim i Messit padyshim që do të ju kënaq dhe të cilin duhet ta shikoni patjetër.

YouTube player