Shiko se si ka ndryshuar lyerja e buzëve në 100 vjetët e fundit (Video)

Grimerja Kandee Johnson dhe ylli i YouTube na dërgon shumë kohë mbrapa në atë se si janë lyer buzët përgjatë 100 vjetëve dhe sa shumë ka pasur ndryshime në grim.

Fun

29/01/2016 22:47

Ajo tregon lloje të shumta të stileve që janë përdorur para 100 vjetësh e deri më sot, transmeton lajmi.net.

Më poshtë në video mund të shikoni ndryshimet gjatë periudhës 100 vjeçare./lajmi.net