Shëndeti ia prish planet Adeles, këngëtarja shtyn koncertet e planifikuara

Këngëtarja e famshme, Adele, ka shtyer koncertet e saj në Las Vegas, për shkak të gjendjes shëndetësore. Sipas një njoftimi nga vetë këngëtarja, koncertet janë shtyrë më rekomandim të mjekëve, raporton lajmi.net. Ajo ndër të tjera kishte shkruar: “Unë isha e sëmurë në fund të këmbës dhe gjatë gjithë rrugës mendova për thyerjen time”. Gjithashtu…

ShowBiz

28/02/2024 13:44

Këngëtarja e famshme, Adele, ka shtyer koncertet e saj në Las Vegas, për shkak të gjendjes shëndetësore.

Sipas një njoftimi nga vetë këngëtarja, koncertet janë shtyrë më rekomandim të mjekëve, raporton lajmi.net.

Ajo ndër të tjera kishte shkruar:

“Unë isha e sëmurë në fund të këmbës dhe gjatë gjithë rrugës mendova për thyerjen time”.

Gjithashtu ka treguar që ka probleme edhe më zërin./Lajmi.net/

./Lajmi.net/