Shefi i NATO-s konfirmon mbështetjen për Ukrainën: Nuk mund të lejojmë që Putini të fitojë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s ka riafirmuar mbështetjen për Ukrainën dhe tha se Vladimir Putin nuk mund të lejohet të fitojë luftën. Duke folur pas një takimi me ministrat e mbrojtjes të BE-së në Bruksel, Jens Stoltenberg tha: “Situata në fushën e betejës është e vështirë. “Dhe kjo thjesht e bën edhe më të rëndësishme…

Bota

15/11/2023 11:35

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s ka riafirmuar mbështetjen për Ukrainën dhe tha se Vladimir Putin nuk mund të lejohet të fitojë luftën.

Duke folur pas një takimi me ministrat e mbrojtjes të BE-së në Bruksel, Jens Stoltenberg tha: “Situata në fushën e betejës është e vështirë.

“Dhe kjo thjesht e bën edhe më të rëndësishme që ne të mbështesim dhe të rrisim mbështetjen tonë për Ukrainën, sepse ne nuk mund të lejojmë që presidenti Putin të fitojë, shkruan Sky News.

“Ukraina duhet të mbizotërojë si një komb sovran i pavarur në Evropë dhe është në interesin tonë të mbështesim Ukrainën”.