Shakaja më e mirë me merimangë që e keni parë ndonjëherë (Video)

Një video e shfaqur në internet e tregon një shaka që një djalosh ia ka bërë një femre me aplikacionin e ashtuquajtur ‘Spider App’.

Fun

06/11/2014 14:09

Këtë aplikacion duhet ta keni gjithsesi, për të bërë shaka me ndonjë shok apo shoqe që ka shumë frikë nga merimangat.

Një video e shfaqur në internet e tregon një shaka që një djalosh ia ka bërë një femre me aplikacionin e ashtuquajtur ‘Spider App’.

Aplikacioni përdorë kamerën e celularit dhe më pas e shfaqë një merimangë duke lëvizur në imazhin e kamerës, duke krijuar kështu efektin e improvizimit të merimangës si të ishte e vërtetë, transmeton Lajmi.net.

Në video, personi që e ka bërë këtë shaka ia vendosë celularin në dorë femrës dhe i kërkon që me dorën tjetër të bëjë një lëvizje në ekran për tu shfaqur merimanga.

Merimanga shfaqet, por shihni se çfarë ndodhë pastaj.