Selfiet më të mrekullueshme në botë (Foto)

Shikoni disa prej fotografive më të mrekullueshme të bëra në stilin selfie.

Fun

11/11/2014 18:24

Selfiet janë një fotografim i vetës që kapen me kamerën e vendosur përpara, ose me kamerën e përparme të celularit. Këto selfie mund të bëhen duke përdorur edhe kamera digjitale.

Kjo metodë e daljes në fotografi tashmë është bërë mjaft e popullarizuar nga të gjithë të rinjtë në botë. Sipas një ankete të bërë kohët e fundit, 80% e përdoruesve në internet ngarkojnë fotografi në metodën selfie çdo ditë, transmeton Lajmi.net.

Këtu janë disa prej selfieve më të mrekullueshme.
Majmuni me selfie
Fotografuar nga David Slater
Në vitin 2011 një fotograf i botës së egër ishte duke e vizituar një park në Indonezi. Rastësisht një majmun i zi kapi aparatin e tij dhe siç duket ai tashmë veçse kishte njohuri si të përdoret kamera, pasi që ai e preku butonin për fotografim dhe kapi qindra selfie të vetës, ku më i miri ishte ky. Kjo është zgjedhur si fotografia selfie më e bukur në botë.

Të tjera selfie:
Një selfie me peshkaqen
Një selfie me tigër
Selfie me devenë
Hiena me selfie
Selfie me kangurSelfie me gjirafëZjarrfikësi në selfie
Selfie duke garuarSelfie në qiellSelfie në helikopterSelfie e rrezikshmeSelfie e rrezikshmeSelfie e festimit të një ditëlindje më 'ndryshe'Selfie në Rio në maje të statujës së KrishtitDy të dashuruar me slefie në qiell