Sejdiu: Mbrëmë u votua për privatizimin e Trepçës

9:05 | 8 Tetor 2016

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosjes dhe komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu ka thënë se mbrëmë me miratimin ligjit për Trepçën o votua për privatizimin e saj.

 

Ai në një postim në facebook ka shkruar se ligji i miratuar nuk ka të bëjë me zhvillimin e Trepçës.

“Ajo që u votua mbrëmë në Kuvendin e Kosovës lidhje me sovranizimin dhe zhvillimin e Trepçës nuk ka!”

“Mbrëmë pas mesnate u votua për privatizim të Trepçës!”,  ka shkruar Sejdiu./ lajmi.net.