​Samiti në Tiranë, pamje kur kryeministri i Holandës dhe ai i Luksemburgut kërcejnë

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte dhe ai i Luksemburgut, Xavier Bettel janë parë teksa shijojnë performancën e kërcimit të disa fëmijëve, në kuadër të Samitit BE-Ballkani Perëndimor. Dy liderëve jo vetëm iu pëlqeu koreografia, por duket se po iu bashkohen me dëshirë kërcimit. Korrespondenti i Financial Times, Henry Foy, ka shpërndarë në Twitter deri sa…

Lajme

06/12/2022 14:43

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte dhe ai i Luksemburgut, Xavier Bettel janë parë teksa shijojnë performancën e kërcimit të disa fëmijëve, në kuadër të Samitit BE-Ballkani Perëndimor.

Dy liderëve jo vetëm iu pëlqeu koreografia, por duket se po iu bashkohen me dëshirë kërcimit.

Korrespondenti i Financial Times, Henry Foy, ka shpërndarë në Twitter deri sa ka shkruar “ja pse politikanët nuk duhen të kërcejnë, dhe t’ia lënë këtë gjë fëmijëve”.