Rusi e shpikë paisjen që mund të na kursej nga sulmet në zemër (Video)

Një shpikës rus ka arritur që ta krijoj një koncept të ri e cila është një mundësi shumë e mirë për ta luftuar kolesterolin e keq i cili ngushton arteriet.

Lifestyle

27/01/2016 16:27

Ky lloj kolesteroli bën ngushtimin e arterieve, gjë që e shkakton sulmin në zemër si dhe sëmundje tjera të zemrës, raporton lajmi.net.

Me anë të kësaj pajisje mund të largohet ky lloj kolesteroli, që është një ndër sëmundjet fajtore për numër jashtzakonisht të madh të vdekjeve në SHBA. /lajmi.net