Rruga e Limajt drejt lirisë

Fatmir Limaj është shpallur i pafajshëm. Gjykata vendosi për lirimin e tij dhe të bashkëluftëtarëve të tij për Rastin “Kleçka”. Kështu, Prokurori Maurizio Salustro ka dështuar edhe në tentimin e tij të dytë për ta dënuar Limajn. (Video: lajmi.net)