Rrjedhin imazhet e iPad 5

Nuk ka asnjë mënyrë për të konfirmuar nëse imazhet janë të vërteta apo jo. Megjithatë, duke pasur parasysh se Dikson ka histori për rrjedhjen e imazheve dhe faktit se ata duken jashtëzakonisht të ngjashëm me imazhet e mëparshme që kemi parë në internet, mund të themi se ne do të shohim diçka identike më 22…

Auto & Tek

14/10/2013 15:19

Nuk ka asnjë mënyrë për të konfirmuar nëse imazhet janë të vërteta apo jo. Megjithatë, duke pasur parasysh se Dikson ka histori për rrjedhjen e imazheve dhe faktit se ata duken jashtëzakonisht të ngjashëm me imazhet e mëparshme që kemi parë në internet, mund të themi se ne do të shohim diçka identike më 22 tetor.

Nëse është e vërtetë, fotografitë tregojnë një tabletë që është shumë më i hollë se iPad’ët me ekran Retina që janë në shfrytëzim. Në bazë të fotove, shihet se iPad’ët e rinj do të jenë në dispozicion me ngjyrë gri e i cili është i njëjte si debutimi me Iphone 5S.

Apple është përfolur se do të mbajë një eveniment me 22 tetor. Pritet që në këtë eveniment të zbulojë iPad’ët e saj të rinj dhe tabletët iPad Mini.