Rritni flokët për pak muaj me këtë maskë

Rritja e shpejtë e flokëve kurrë nuk ka qenë më e lehtë e kjo falë vetëm një përbërësi të kuzhinës, e që është soda e bukës.

Lifestyle

05/12/2016 18:35

Merrni një shishe të vogël, përzijeni një lugë sodë buke me ujë, në raport 1:3.

Aplikoni këtë përzierje në flokët tuaj nga rrënjët te majat dhe lëreni të qëndrojë për 1-3 minuta para se si pastroni flokët.

Më pas, pastroni flokët edhe njëherë me uthull molle i cili funksionon si një zbutës. Përzini një pjesë të saj me tri herë më shumë ujë se sasia e uthullës. Ju mund të shtoni përbërës të ndryshëm për të përmirësuar aromën.

Keni kujdes gjatë përdorimit të uthullës në kokë duke u kujdesur që uthulla të mos prekë sytë tuaj.