Rritësja e pulave përballlet me gjykatën për shkak të gjelit të saj të zhurmshëm

Duke tërbuar një fshat të tërë, një gjel i zhurmshëm është në qendër të një mosmarrëveshje ligjore.

Fun

17/04/2014 01:21

Një rritëse pulash është duke u ndjekur penalisht pasi fshatarët e saj ankohen se gjeli i saj i zhurmshëm i lë ata pa gjumë gjatë natës.

Fqinjët e Helen Rogers thonë se kafsha e quajtur \”Zogu i Madh\” është veçanërisht i zhurmshëm dhe këndon pa ndërprerë prej orës 3 të mëngjesit e deri në orën 11 të mbrëmjes.

Vendorët ankohen se ai i mban ata zgjuar gjatë natës dhe ua bënë jetën e tyre një mjerim.

Këshilli i qytetit Winchester, zyrtarët e të cilit e kanë vizituar vendin rreth pesë herë e kanë njoftuar zonjën Rogers për zvogëlimin e zhurmës në gusht të vitit të kaluar.