Rrënqethëse: Taksisti nga Malisheva rrëfen hapur për tradhtinë e ish-gruas – “3 vjet kam flejt n’pleme”

Një qytetar nga Malisheva ka folur për disa momente të vështira në jetën e tij. Ai thotë se është baba i katër vajzave dhe një djali, por që sipas tij, ish-gruaja e tij ia ka shkatërruar jetën, shkruan lajmi.net. Tutje ai tregon ëpr veprimet e ish-gruas së tij e që sipas tij i bënte me…

Lajme

04/09/2023 17:55

Një qytetar nga Malisheva ka folur për disa momente të vështira në jetën e tij.

Ai thotë se është baba i katër vajzave dhe një djali, por që sipas tij, ish-gruaja e tij ia ka shkatërruar jetën, shkruan lajmi.net.

Tutje ai tregon ëpr veprimet e ish-gruas së tij e që sipas tij i bënte me persona të tjerë.

Po ashtu ai tregon se ka mbajtur edhe burg disa herë, krej të shkaktuara nga problemet bashkëshortore.

Për më shumë ndiqeni videon, rrënqethëse!./Lajmi.net