Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Rregulloni qëndrimin me një ushtrim të thjeshtë

22:28 | 19 Maj 2020

Rregulloni qëndrimin dhe eliminoni dhimbjet e qafës me ushtrimin e thjeshtë

Dr. Nicholas Nguyen zbulon sekretet e vogla të ushtrimit të thjeshtë me peshqir, me të cilin do të lëvizni qafën, do të lehtësoni ndjenjën e ngurtësisë dhe do të përmirësoni qëndrimin.

Bëjeni ushtrimin ashtu siç tregohet në video-xhirim me kujdes, transmeton Telegrafi.

Kujdes si e mbani peshqirin e vogël rreth nofullës dhe mollës së Adamit në mënyrë që të mos ngufateni. Mos e teproni dhe shkoni deri në kufijtë tuaj. Kujdes të mos ju ndodhin irritimet e mundshme të lëkurës.

Më shumë variante të ushtrimeve me peshqir ndihmojnë edhe te dhembja e kokës, dhembjet e duarve dhe aktivizimi i nervave…