Rregullimi i binës së protestës (Foto)

Ka nisur rregullimi i binës në sheshin “Skenderbe”, vend ky, ku do të mbahen fjalimet e lidervëe opozitar gjatë protestës së sotme.

Lajme

18/04/2015 11:14

Ky shesh do të jetë edhe vendtakimi i portestuesve, pas një marrshi që do ta bëjnë nëpër qytet, që do të nisë sot në orën 14.

Pikndalimi përfundimtar i marshutës do të jetë në këtë sheshe, para insitutcioneve kryesore, siç është Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës.

11130760_929730863744829_482240354_n