Rrahu gruan dhe dëmtoi orenditë e shtëpisë, arrestohet një person në Kaçanik

Policia në Kaçanik ka pranuar informacion për një rast të dhunës në familje. Në njoftim thuhet se policët rendit dhe ata hetues menjëherë i kanë marrë veprimet e nevojshme dhe kanë arrestuar personin F.L. i cili si shkak i një mosmarrëveshje kishte shkaktuar dhunë në familje ndaj bashkëshortes së tij dhe kishte dëmtuar dhe demoluar…

Lajme

08/02/2023 16:18

Policia në Kaçanik ka pranuar informacion për një rast të dhunës në familje.

Në njoftim thuhet se policët rendit dhe ata hetues menjëherë i kanë marrë veprimet e nevojshme dhe kanë arrestuar personin F.L. i cili si shkak i një mosmarrëveshje kishte shkaktuar dhunë në familje ndaj bashkëshortes së tij dhe kishte dëmtuar dhe demoluar orenditë e shtëpisë.

I dyshuari është shoqëruar në stacionin e policisë në Kaçanik dhe është dërguar në mbajtje për 48 orë.

“Sot, në ora 10:50 policia e stacionit në Kaçanik ka pranuar një informacion se në rrugën ‘Nevzat Qallaku ‘’ në Kaçanik ishte një rast i dhunës në familje. Në lidhje me këtë policët rendit e më pas policët hetues të Njësisë së Dhunës në Familje menjëherë i kanë marrë veprimet e nevojshme, kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë arrestuar personin F.L (M/K) i moshës 37 vjeçar, i cili shkak i një mosmarrëveshje kishte shkaktuar dhunë në familje ndaj bashkëshortes së tij dhe kishte dëmtuar dhe demoluar orenditë e shtëpisë. Policia të dyshuarin e ka shoqëruar në stacionin e policisë në Kaçanik dhe pas intervistimit nga policët hetues, me vendim të prokurorit nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, dërgohet në mbajtje për 48 orë për procedura të mëtejme hetimore, ndërsa rasti është cilësuar ” Dhunë në familje “, njofton policia.