Ronaldo para 17 viteve dhe pas 50+ milionëve rrogë në vit (FOTO)

Para disa viteve kur nuk ishte shumë i famshëm e as i pasur, Ronaldo i cili tani është tejet seksi dhe një futbollist shumë i suksesshëm, dukej shumë i shëmtuar.

Fun

28/01/2016 13:17

 

 

Ronaldo, në disa fotografi që lajmi.net i sjellë për ju, e dëshmon se në të  qenit i shëmtuar luan rol edhe paraja.

Shikoni këto fotografi dhe binduni vet! /lajmi.net