Ronaldo kopjon Shaqirin (Video)

Cristiano Ronaldo ka vendosur që të bëj gjestin e njëjtë që e bëri Shaqiri disa javë më parë, duke u maskuar si një person i thjeshtë dhe duke i befasuar tifozët e tij.

Sport

03/08/2015 23:45

Xherdan Shaqiri disa javë më parë ka ndërruar veshjen e tij duke u bërë si një plak.

Dhe, të njëjtën gjë sapo e ka bërë edhe Ronaldo, i cili ka postuar një video në rrjetin social Facebook.

Portugezi i ka befasuar të gjithë tifozët e tij, duke dalë në rrugë dhe duke bërë stile të ndryshme me top.