Roboti më i ri vallzues i Paul McCartney

Videoja muzikore e re e Paul McCartney \"Appreciate\", na shfaqë një teknologji të zhvilluar kohëve të fundit: një robot të quajtur Newman.

Auto & Tek

19/05/2014 03:19

Videoja fokusohet në ecjen e Newman përgjatë një muzeu, ku në muze është këngëtari me grup, i cili pastaj emocionohet pas dëgjimit të zërit të McCartney-të dhe fillon të kërcejë më të.

McCartney punoi gjithashtu edhe në prodhimin e \’War Horse\’ në teatër për ta bërë ëndrrën e tij realitet.

\”U zgjova një ditë në mëngjes me një imazh të vetes time në kokë, duke qëndruar më një robot të madh\”, tha McCartney në webfaqen e tij.

Newman mahniti këngëtarin nga grupi The Beatles në Japni të enjten dhe tani ai do t\’i bashkangjitet McCartney-të në shfaqjet e ardhshme të tij në Tokio dhe Osaka.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: