Rita uron nënë e saj

Nëna e këngëtares së njohur Rita Orës, Vera, para disa sitësh festoi ditëlindjen e saj. E Rita si një vajzë e kujdesshme ka postuar fotografinë e nënës dhe ka lënë një mbishkrim

ShowBiz

18/01/2015 15:10

Rita ka uruar nënën e saj për ditëlindjen e saj, urim ky që është përcjellë pa puth, si në rastin e Kate Moss, të cilën Rita e puthi në buzë.

“Happy birthday to the woman that made it possible for all that’s happened to my life and gave me the confidence to fight for my dreams. I love you mami @veraora” , ishte urimi që la rita në Instagram, për nënë e saj. Lajmi.net