Reali mund t’a transferojë De Gean

Real Madrid nuk ia doli t’a transferojë David De Gean këtë verë mirëpo këtë mund t’a bëjë në janar apo verën tjetër nëse dëshiron.

Sport

13/09/2015 13:46

David De Gea ka nënshkruar kontratë katër vjeçare me Manchester United dhe në të e ka një klauzolë largimi prej 30 milionë funtash.

Mediat britanike kanë raportuar se klauzola e De Geas nuk ka ndryshuar andaj edhe një kalim i tij eventual në Real Madrid mund të ndodhë përsëri, përkundër faktit se ka nëndshkruar kontratë të re.