Reagimi i vajzës që del për herë të parë në shi (Video)

Don Swift ka publikuar një video ku shihet vajza e tij e vogël që luan për herë të parë në shi.

Fun

20/08/2015 15:14

Kjo video e shkurtër, e tregon vajzën në krahët e të atit që shikon shiun dhe kërkon të dalë jashtë.

Babai ia plotëson dëshirën, duke dalë jashtë disa herë për disa sekonda, por ajo dëshiron që të vazhdojë të luajë në shi.

Reagimi i vajzës që duket që sa ka nisur të hedhë hapat e parë ka qenë i jashtëzakonshëm, sa është shpërndarë me shpetësinë e dritës në rrjete sociale./TopChannel

YouTube player