RDK dhe Kadri Veseli nesër ndezin qirinj për Ukshin Hotin

Rinia e Partisë Demokratike të Kosovës nesër do të ndez qirinj në ora 20:00 tek Biblioteka Kombëtare për nder të ditëlindjes së 72-të të Ukshin Hotit.

Lajme

16/06/2015 22:33

Sipas njoftimit zyrtar të RDK-së, në këtë aktivitet do të marrë pjesë kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe nënkryetari i PDK-së, Kadri Veseli dhe kryetarja e të rinjve e kësaj partie, Shpresa Rama.

Ukshin Hoti, ishte njëri nga politikanët dhe atdhetarët e viteve 90-ta që ende është i zhdukur në luftën e fundit në Kosovë në vitin 1999.