Rast i rëndë – I biri kërkon ndihmë për shërimin e nënës me leukemi

21:39 | 19 Shkurt 2021

Familjarët e Zyrmije Kryeziu Dakaj, po kërkojnë ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e nënës së tyre.

50 vjeçarja është e diagnositfikuar me LEUKEMI AKUTE.

Shuma e nevojshme për trajtimin në Turqi kap shifrën 200 mijë euro.

Kjo shumë është e papërballueshme për familjen.

Llogaria bankare është në emër te djalit të Zymirjes, (Liburn Dakaj)

Numri i gjrollogarisë për Kosovë: 1501001020690095

Swift: RBKOXKPR

IBAN: XK05 1501 0010 2069 0095

Numri kontaktues: 049 378 105 & +383 49 206 769.

Te dashur familjare, miq e dashamire dhe ju njerez te vullnetit te mire.

Shoke dhe shoqe, ju kisha lut per pak…

Posted by Liburn Dakaj on Friday, February 19, 2021