Range Rover Sport 2014

Makinat janë si njerëzit në shumë mënyra. Ata kanë personalitete, fytyra dhe ndonjëherë edhe probleme me mbipeshë. Range Rover Sport ishte një nga ato automjete që eshte nevojitur të humb peshë. Themi ishte, sepse modeli i ri Range Rover Sport 2014 tashmë ka bërë debutimin e tij në Auto Show Ndërkombetar në  New York,  me…

Auto & Tek

05/09/2013 12:14

Makinat janë si njerëzit në shumë mënyra. Ata kanë personalitete, fytyra dhe ndonjëherë edhe probleme me mbipeshë.

Range Rover Sport ishte një nga ato automjete që eshte nevojitur të humb peshë.

Themi ishte, sepse modeli i ri Range Rover Sport 2014 tashmë ka bërë debutimin e tij në Auto Show Ndërkombetar në  New York,  me shasi të rifreskuar dhe me një peshë më të ulët për 400Kg duke iu falenderuar pjesëve të reja të prodhuara nga Alumini.

Prej 0-100 e arrin në vetëm 5 sekonda.

Land Rover premton se Range Rover Sport do të jetë shumë më i shkathët, duke u bërë një konkurrent i vërtetë për Porsche Cayenne dhe BMW X5 M.