Rama në Paris

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama po zhvillon sot një vizitë në Paris, me ftesë të kryeministrit francez, Manuel Valls.

Lajme

03/12/2015 10:42

 

Sipas të dhënave rreth axhendës së tij në kryeqytetin francez, raportohet se kryeministri Rama ka zhvilluar një takim në orën 09:30 me homologun e tij në selinë e qeverisë franceze.

Temat që janë paraparë të diskutohen janë lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm si dhe reformat e ndërmarra nga qeveria shqiptare me qëllim të integrimeve evropiane.