Rama në Ditën e Çlirimit: Si sot, 23 vite më parë u hap një epokë e re për shqiptarët e Kosovës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shkruar për 23-vjetorin e çlirimit të Kosovës nga pushtimi serb.

Lajme

12/06/2022 14:29

Rama ka shpërndarë dy fotografi të NATO-s dhe ka shkruar se me hyrjen e trupave të këtij misioni është hapur një epokë e re për shqiptarët e Kosovës.

“Si sot 23 vjet më parë, me hyrjen forcave të NATO-s u hap një epokë e re për shqiptarët e Kosovës”, ka shkruar ai.