Rama, folësi kryesor në samitin e Obama-s për siguri

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama do të marrë pjesë në Samitin e Liderëve për Siguri me 29 shtator në New York, njofton Klan Kosova.

Lajme

11/09/2015 23:53

Ky samit që organizohet nga Shtëpia e Bardhë dhe presidenti amerikan Barack Obama, e në fokus do ta ketë “Luftën kundër ISIS-it dhe ekstremizmit të dhunshëm”.

Rama është i ftuar si folësi kryesor nga Europa.