Rakiq për murin në veri takohet sot me përfaqësuesit e BE-së

Kryetari i komunës së Mitrovicës Veriore, Goran Rakiq  ka bërë  të ditur se sot do të takohet me përfaqësuesit e Bashkimit Evropian për të diskutuar çështjen e murit.

Lajme

08/12/2016 13:29

Ai, ndërtimin e murit e quajti ri-konstruktim të urës dhe sheshit Car Llazar.

Sipas tij, “aty nuk po punohet asgjë më shumë e as më pak sesa parashihet me projektin për rivitalizimin e urës për të cilin pala e Kosovës dhe ajo Serbisë janë dakorduar në Bruksel.