Qyteti i mbuluar nga hiri (Foto)

Një qytet në Kilin Jugo është mbuluar tërësisht nga një shtresë me hi, pas shpërthimit të papritur të vullkanit Calbuco, të mërkurën.

Bota

24/04/2015 23:32

Fotot e mrekullueshme tregojnë një varkë të zhytur plotësisht nën rërën me hi në qytetin Ensenada, pranë Puerto Varas. Në një tjetër imazh, një njeri është duke pritur në një stacion autobusi në pritje për t’u evakuuar pas një shpërthimi të dytë që ndodhi të enjten.

aa

Dy shpërthimet nga Calbuco u panë të ndodhin këtë javë, shpërthime që nuk ishin parë për më shumë se 40 vjet, dhe që dërgoi shtëllunga me blozë në më shumë se gjashtë milje larg.

aaa

aaaa

aaaaa