Qytetari dërgon pamje nga pika kufitare në Serbi, thotë se po ndalohen të gjithë ata që kanë dokumente të Republikës së Kosovës

Qytetarët e vendit, janë duke u ballafaquar në pikat kufitare në Serbi. Në redaksinë e lajmi.net, është dërguar një video ku shihen qytetarët të bllokuar në pikat kufitare dhe kolonë e madhe e autobusëve që presin që hyjnë dhe dalin nga këto pika. Para disa orëve janë raportuar edhe raste kur qytetarëve ju është përkeqsuar…

Lajme

17/04/2024 14:43

Qytetarët e vendit, janë duke u ballafaquar në pikat kufitare në Serbi.

Në redaksinë e lajmi.net, është dërguar një video ku shihen qytetarët të bllokuar në pikat kufitare dhe kolonë e madhe e autobusëve që presin që hyjnë dhe dalin nga këto pika.

Para disa orëve janë raportuar edhe raste kur qytetarëve ju është përkeqsuar gjendja shëndetësore dhe janë duke u trajtuar në Spitalin e Beogradit.

E gjitha kjo erdhi pas votimit në Strasburg, ku Kosova mori dritën jeshile për tu anëtarësuar në Këshillin e Evropës. /Lajmi.net/

Video: