Qindra vezë i hedhin në mbeturina duke besuar se ishin prishur, por disa ditë më vonë nga to dalin qindra zogj

20:34 | 11 Qershor 2018

Një ngjarje mjaft interesante dhe e habitshme ka ndodhur në Gjeorgji.

Një fermer kishte hedhur qindra vezë duke menduar se ato ishin të prishura.

Ato ai i hedhi në një vend mbeturinash, por vezët nuk ishin të prishura. Duke qëndruar në diell për disa ditë, nga to qelën shumë zogj tjerë të vegjël, transmeton lajmi.net.

Kur fermeri kishte shkuar për ti parë vezët, pa se nga to kishin qelur qindra zogj tjerë dhe ata ishin drejtur nga ferma e tij.

Ai kishte arritur ti shpëtonte të gjithë zogjtë që kishin qelur dhe ti merrte përsëri në fermën e tij. /Lajmi.net/