Qeveria mblidhet sot

Qeveria e Republikës së Kosovës sot do të mbajë mbledhje, të cilën do ta kryesojë kryeministri Isa Mustafa.

Lajme

24/10/2015 09:14

Zyra qeveritare për komunikim publik me anë të një komunikate ka njoftuar vetëm për “agjendën e kryeministrit”, sipas së cilës ai do të marrë pjesë në mbledhjen e Qeverisë që do të fillojë në orën 10:00.

Në komunikatë nuk ka informata për arsyen e thirrjes së mbledhjes dhe as për rendin e ditës.