Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Qeveria formon komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës

14:42 | 12 Shkurt 2019

Foto: Arkiv

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e cila është duke u zhvilluar ka formuar një Komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës.

Qeveria e Kosovës ka formuar komision për fillimin e procedurës së punësimeve të banorëve të Hades dhe Shipitullës, pas shpronësimeve që kanë ndodhur në këto dy fshatra, raporton lajmi.net.

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se ky është një obligim i mbetur pezull, teksa u ka kërkuar falje banorëve se pse një procedurë e tillë ka zgjatur më shumë se që është dashur. /Lajmi.net/